Betaalmethoden

Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt. U heeft een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en u heeft uw adres- en bezorg gegevens ingevuld. Op het beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kiest u de gewenste betaalwijze. Indien u kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw order meteen in behandeling nemen.

Transacties met creditcard worden secure afgehandeld, voor de afhandeling van deze transacties maken wij gebruik van de internet kassa van Mollie. U kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje onderin uw scherm tijdens het betalen. Wij bieden u de volgende online betaalmethodes: iDEAL, online betalen via Rabobank en ABN AMRO, ING, SNS Bank, Fortis, ASN Bank, Friesland – en Triodos Bank) Creditcard, wij accepteren EuroCard/MasterCard, Visa en American Express.

Onze servicepartner Mollie

Wanneer u kiest voor creditcard wordt uw computer via een beveiligde lijn naar de Payment Provider Mollie geleid. Dit houdt in dat uw gegevens gecodeerd verstuurd worden (zgn. secure connection). U herkent een beveiligde verbinding aan het slotje onderin uw scherm. Op dat moment wordt u doorgeschakeld van de website van urbanitruffels.nl naar het betalingssysteem Mollie. Zodra Mollie uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij uw bestelling verwerken.

Orderbevestiging per e-mail. Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website ingeeft! De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. Urbanitruffels.nl is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.

Herroepen Verse truffels

De verse truffels die u op deze website kunt kopen zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht omdat het gaat om bederfelijke producten. Deze producten kunt u dus niet terugsturen binnen de herroepingstermijn van 14 dagen. Als de order nog niet is uitgeleverd kunt u de order herroepen door ons dit telefonisch mede te delen. Overige producten Een bestelling van de overige producten kunt u herroepen door ons te bellen of te mailen binnen de bedenktermijn van 14 dagen. Ook het retourneren van een bestelling (inclusief pakbon) binnen de bedenktermijn van 14 dagen na aflevering wordt gezien als uiting van de wil van de klant om te ontbinden.

Wij zullen daarover telefonisch contact met u opnemen. Voordat u een mail heeft ontvangen dat de bestelling is verzonden kunt u de order telefonisch annuleren. Retourneren Bij het retourneren van een bestelling vragen wij een zo oorspronkelijk mogelijke staat van de verpakking en een ongeschonden product alsmede de pakbon. Heeft u de pakbon niet meer, neem hierover dan contact met ons op.

Kosten

Alleen de kosten van de retourzending zijn voor de klant, de kosten voor de zending héén worden terug betaald.

Selecteer een Afleverpunt