Yolanda’s eiersalade met truffel

Heerlijke volle eiersalade voor bij de borrel of als lunch

30 minuten
6
 personen

Bereiding

Let erop dat alle ingrediënten dezelfde temperatuur hebben!

  • Breek in een smalle maatbeker het ei
  • Voeg de mosterd, witte wijnazijn, peper, zout, ansjovispuree en witte truffelolie toe
  • Vul de maatbeker op met zonnebloemolie
  • Plaats de staafmixer op de bodem en mix op een lage stand
  • Als je voelt dat de ingrediënten om de staafmixer gaan ‘plakken’, trek je hem langzaam naar boven en beweegt een paar keer op en neer
  • Snij de gekookte eieren in grove stukken
  • Meng met de fijngehakte truffel door de mayonaise

Buon Appetito!

Ingrediënten

  • 8 niet al te hard gekookte eieren
  • 100 gr. fijngehakte truffel
  • peper en zout

Voor de mayonaise

  • 1 ei
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 theelepel ansjovispuree
  • peper en zout
  • 1 scheutje witte wijnazijn
  • 25 ml witte truffelolie
  • 400 ml zonnebloemolie

Selecteer een Afleverpunt